El Gouna
Kunstigt område
Hele El Gouna er anlagt midt i ørknen af en velhavende oliesheik som mente at der manglede et sted til hans sommerhus, det er så vokset til at være en hel lille by.
Hvor skal man bo
Det er nok et af de eneste steder hvor vi vil sige at det er fuldstændigt lige meget.... alle hotellerne er af rigtig god standard, og der er All Inclusive service på dem alle.

Vi boede på et som hed Tree ocean corner.
Rekreativt område
Hele byen lever og ånder for at turisterne kan få en behagelig ferie, der er mange små hyggelige butikker og flere rigtigt gode resturanter, og så er der altså meget hyggeligt nede omkring marinaen.
Ørken
Det virker mærkeligt at man kan gå rundt i El Gouna som er grøn og frodig, og så snart man køre ud af byporten hvor der forresten er bevæbnede vagter, så er det ren ørken man kommer til... intet grønt overhovedet !
Dykning

En ting er dog helt sikkert, det er et helt fantastisk sted at dykke.

Man kan snorkle rundt i området og få en masse indtryk, eller tage på en rigtig dykkertur ( der er 6 dykkercentre i byen ), og få de helt store oplevelser.

Hvad skal man lave ?
Der er ultallige muligheder for fitness og sjov, er spredt ud over området og der er garanteret noget for enhver smag og alle aldersgrupper, blandt andet kan du prøve følgende.:

Dykning
Golf
Tennis
Squach
Go Cart
Hesteridning
Kamelridning
Vandski
Vindsurfing
Dybhavsfiskeri
Aften underhldning
Som før skrevet er der mange hyggelige resturanter i byen.
Et godt råd
Altid når man rejser i Egypten... pas på maven, lad være med at drikke vand fra hanen, og pas på salat som er skyllet i vand, bestil drinken uden is. m.m.

Man kan få en voldsom maveinfektion.
Til sidst.
Der er ikke så meget mere at sige om El Gouna, det er et dejligt sted - som indbyder til afslapning.

RIGTIG GOD TUR.